Ajo-ohjeet

Petäjäveden kautta:

Petäjävedeltä käännytään Korpilahti 40 suuntaan, siitä ajetaan 2,7 km ja käännytään sitten vasemmalle Korpilahti 37 suuntaan, ajetaan 5,4 km. Seuraavaksi oikealle viitoista Sahloinen 9 ja Koskenpää 17, siitä ajetaan 9 km, tulee viitta vasemmalle Kuusanmäki 17 ja Moksi 11, ajetaan 5 km ja käännytään viitasta Surkeenjärventie / MATKAILUTILA SURKEENJÄRVI vasemmalle ja pihaan on noin 1,7 km.

Korpilahden kautta:

Korpilahden kirkonkylän kohdalta käännytään Petäjäveden viitan suuntaan ja ajetaan 8 kilometriä. Viitasta Sahloinen-Moksi käännytään vasemmalle ja jatketaan eteen päin 12 kilometriä. Viitasta Surkeenjärvi / Perälä ei vielä käännytä oikealle, vaan ajetaan vielä 200 m. Käännytään seuraavassa risteyksessä viitasta Surkeenjärventie / MATKAILUTILA SURKEENJÄRVI oikealle, tästä pihaan on matkaa noin 1,7 kilometriä.

Suosittelemme vahvasti seuraamaan näitä ajo-ohjeita navigaattorin sijaan. Moksi ja lähikylät ovat täynnä pieniä sivuteitä, jotka saattavat johdattaa navigaattoria harhapoluille.

Meille on matkaa Jyväskylästä 40 km, Tampereelta 150 km ja Helsingistä n.270 km.

Matkailutila Surkeenjärven emäntä Mari-Anne Ahonen ja muu henkilökunta toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi maaseudun rauhaan!