Ruokailu tilalla

Matkailutila Surkeenjärven väki loihtii niin maastoruoat kuin perinteiset juhla-ateriatkin. Ruoan saa tilauksella myös tilan mökkeihin.
Aamiaismajoitus alk. alkaen 39 euroa / henkilö 2 - 4 hengen huoneissa matkailutilan päärakennuksessa. Yöpymisen yhteydessä sauna kuuluu hintaan. Juhlatilaisuudet hinnoittelemme aina erikseen esim, häät. Alkaen 43 euroa.

Ruokailuvaihtoehtoja tilalla:

Keittolounas alkaen 10 euroa/henkilö esim. lohikeitto, leivät, leikemakkara, juusto, tomaatti, kurkku, ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja hedelmäsalaatti.
Kotiruoka alkaen 12 euroa / henkilö esim. kaksi erilaista salaattia, lihapullakastike, perunamuusi, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja marjakiisseli.
Pitopöytä alkaen 20 euroa / henkilö esim. kolme erilaista salaattia, laatikkoruoka, palapaisti, perunat, sillivati, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja hedelmäsalaatti.
Maalaispitopöytä alkaen 35 euroa/ henkilö esim. neljä erilaista salaattia , kaksi laatikkoruokaa, karjalanpaisti, savukala, sillivati, graavilohi, perunat, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja täytekakku.

Joulun tunnelmaa

Haluaisitko viettää perinteisen joulun maaseudulla? Tutustu Surkeenjärven jouluun. Lisää